fbpx Skip to content

Fystester Vi mäter styrka, snabbhet, explosivitet, rörlighet och hälsa

Varför ska man genomföra fystester?

Att kontinuerligt analysera ökar förståelsen för individens gensvar på träning och därmed kan nya möjligheter och utvecklingspotential skapas. Testresultaten ger också säkrare träning och mindre risk för skador eftersom träningen baseras och planeras efter just individens förmåga här och nu.

En långsiktig strategi för prestationsutveckling med kontinuerliga tester ger omedelbara svar på träningseffekter, något som entusiasmerar till fortsatt träning!

Utbud av tester och dataanalys

Vi tillgång till mycket avancerad datauppkopplad utrustning som vi i huvudsak nyttjar för prestationsbaserade och skadeförebyggande tester på motionärer och elitidrottare. Sensorerna mäter hundradelar och millimeter för att all data ska kunna analyseras och utvärderas på bästa sätt.

Vi kan erbjuda flera skräddarsydda tester för just er och eran specifika idrott där vi med hjälp av olika tekniska hjälpmedel kan mäta styrka, snabbhet, explosivitet, rörlighet, reaktion, syreupptagning olika rörelsetester m.m. eller göra en kroppssammansättnings profil med hjälp av screening.

Med resultaten som underlag kan vi hjälpa er att anpassa träningen för att lättare nå målen. För vore den inte bra att veta om en toppforward skulle behöva öka på sin spänst för att bli snabbare för att kunna accelerera ifrån sin motståndare lättare? Med återkommande fystester så analyserar och korrelerar vi data på hur ni svarar på träningen och vilka åtgärder som rekommenderas för optimalt resultat. 

Standardiserade fystester

Nedan har ni information om våra standardiserade tester. Om ni är intresserade av att genomföra ett eller flera tester så kan ni antingen kontakta oss på telefon eller mejl för konsultation och tidsbokning.

Vi arbetar även mobilt med vårt testcenter i Eskilstuna och Södermanland
så vi kommer gärna till eran hemmaplan.

Ring och boka: 0707-55 91 17

Den som vet mest blir ofta bäst